NOSALTRES

nosaltres

Sixtus vam començar sense pensar-nos-ho gaire per fer un únic concert de versions el 2013 al Mercat de Música Viva de Vic. I com les típiques nits tontes de festa ens vam acabar liant i al final aquí estem, fent les nostres pròpies cançons 8 anys després.

I és que després d’aquell primer concert teníem ganes de fer-ne més… Ens vam seguir trobant per assajar, vam incorporar algun fitxatge al mercat d’hivern i a mitjans del 2016 ja havíem definit la formació actual: Sixtus havia nascut.

Just llavors van començar a venir les primeres gires de concerts, i vam passar de fer 10 concerts el 2016 a més de 70 el 2017. I després, van venir el 2018 i el 2019 i vam tenir la sort de poder continuar girant per les millors festes majors de Catalunya i conèixer pobles i gent meravellosa.

De fet, deuria ser a finals de l’estiu d’aquest 2019 quan vam decidir llançar-nos de cap i començar a escriure les nostres pròpies cançons. 

 

I és que, després de tan temps, eren moltes les històries que havíem viscut i que teníem ganes d’explicar i de cantar i les que podeu escoltar, en són només una primera mostra.

Així que ens veiem aquest 2022 als escenaris, amb versions com sempre, però ara també amb algunes cançons del disc. I és que a vegades no cal pensar-s’ho gaire. A vegades només cal agafar i dir: ja s’hi val.

SIXTUS SOM

Jordi Company (Veu), Rai Pujol (Guitarra), Aleix Garcia (Bateria), Jordi Llimós (Baix), Gil Grau (Piano), Nil Molas (Saxo), Marc Culebras (Trompeta).